[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Om Frie Grønne – Danmarks Nye Venstrefløjsparti” font_container=”tag:h2|text_align:center” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Frie Grønne – Danmarks Nye Venstrefløjsparti blev stiftet den 20. april 2020 på Blågårds Plads, Nørrebro i København. På pladsen var Sikandar Siddique, Uffe Elbæk og Niko Grünfeld og blev – efter måneders tilløb – enige om at skabe et nyt politisk parti med klimaansvarlighed og antiracisme øverst på dagsordenen. De var enige om, at Sikandar Siddique skulle stå i front for det nye parti.

Knap fem måneder senere havde tre Folketingsmedlemmer, Sikandar Siddique, Uffe Elbæk og Susanne Zimmer samt medlem af Borgerrepræsentationen og tidligere kultur- og fritidsborgmester Niko Grünfeld sammen med sekretariatet og en gruppe frivillige skrevet et 56 sider langt politisk grundlag for Frie Grønne.

Derfor var det med stolthed og alvor i stemmen, at Sikandar Siddique den 7. september 2020 kunne løfte sløret for Frie Grønne – Danmarks Nye Venstrefløjspari ved et velbesøgt pressemøde på selvsamme Blågårds Plads i København.

Læs mere om partiet og hvordan man har organiseret sig nedenfor.[/vc_column_text][vc_basic_grid post_type=”post” max_items=”10″ style=”lazy” gap=”0″ item=”2725″ grid_id=”vc_gid:1610562030394-305153e8-38c7-9″ taxonomies=”83″][/vc_column][/vc_row]